سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

چند اصطلاح مهم:

چند اصطلاح مهم:

عسل زنده : عسل طبیعی دارای میکروارگانیسم های زنده ای است که باعث خواص دارویی عسل خالص می شود.

عسل دارویی : تمام عسل های طبیعی, دارویی هستند.

عسل تگ گل: به صورت ۱۰۰% وجود خارجی ندارد اما می توان گفت که اگر یک کلنی در نزدیک مثلا مزرعه کلزا باشد, بیشتر از ۵۰% یک واحد عسل این کلنی, از گل کلزا می باشد.

طبع عسل: بیشتر عسل ها دارای طبع متعادل و مرطوب هستند نه گرم و خشک.

بهترین عسل : عسلی است که از شهد گل های متفاوت در طول فصول مختلف تهیه شده باشد و ربطی به گل یا منطقه یا فصل خاصی ندارد.

عسل شکرک زده : بیشتر عسل های رس کرده اصل هستند, البته نه این که آنهایی که شکرک نزده اند اصل نیستند چرا که بعضی ها دیر شکرک می زنند و بعضی ها هرگز شکرک نمی زنند. یکی از عقاید اشتباهی که ایرانی ها در مورد عسل دارند این است که عسل اگر رس کرد حتما تقلبی است در حالی که در اروپا یک فرد اگر عسل شناس خوبی نباشد عسل رس کرده خرید می کند تا تقریبا مطمئن شود عسل تقلبی نیست.

رطوبت عسل : هرچه رطوبت منطقه فعالیت زنبور بالا باشد, رطوبت عسل تولیدی هم بالاست. مثلا در مناطق شمالی کشور آب عسل بیشتر است.

ساکارز عسل: درصد مطلوب ساکارز عسل باید بین ۱ تا ۵ باشد.

عسل با برگه آزمایش: خرید عسلی که مقدار مواد تشکیل دهنده آن توسط آزمایشگاه مواد غذایی در برگه آزمایش ذکر شده است مطمئن تر است, اگرچه ممکن است برای آزمایشگاه یک نمونه خوب ارسال شده و برگه آزمایش آن برای همه ی عسل های فروشی کپی شود.

عسل هموژنیزه یا پاستوریزه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.