نکات مهم برای خرید سس کچاپ
درسته که سس کچاپ خوشمزه است و رنگ و لعاب غذاها رو عالی میکنه اما اگه شما هم از اون دسته افرادی هستید که فکر میکنند، کچاپ از گوجه درست شده و سالمه، کمی در اشتباهید!
اگر نگاهی به برچسب مواد موجود روی بستهبندی سس بکنید متوجه میشید که شکر، طعمدهندههای مصنوعی و نگهدارندهها هم همنشین گوجهها در هر شیشه از سس کچاپ هستند.
پس در هنگام خرید سس نکات زیر به خاطر بسپارید.
1 مواد سازنده سس رو بررسی کنید
اگر با شربت ذرت با فروکتوز بالا، عنوان کلی طعمدهندههای طبیعی، رب گوجهها و گوجههای کنسروی در ترکیبات کچاپ برخورد کردید، بهتره که به سراغ سسی از یه کارخونه دیگه برید.
2 به حضور سم سفید توجه داشته باشید
شکر و نمک سم سفیدن! در خرید سس کچاپ یادتون باشه که این ماده حاوی مقدار زیادی شکره.
3 به تاریخ انقضا و اندازه ظرف سس دقت کنید
4 به دنبال بستهبندیهای شیشهای باشید
اسید باعث تخریب پلاستیک میشه، گوجهفرنگیها هم در خودشون اسید دارند. اگر بستهبندی از جنس پلاستیک باشه امکان داره که خوردگیهایی در ظرف به وجود بیاد و مواد سمی وارد سس بشه.
TebyanOnline