سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

نکات مهم برای خرید سس کچاپ

http://uupload.ir/files/ykq2_%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D9%85%D9%87%D9%85.jpg

نکات مهم برای خرید سس کچاپ

درسته که سس کچاپ خوشمزه است و رنگ و لعاب غذاها رو عالی می‌کنه اما اگه شما هم از اون دسته افرادی هستید که فکر می‌کنند، کچاپ از گوجه درست شده و سالمه، کمی در اشتباهید!

اگر نگاهی به برچسب مواد موجود روی بسته‌بندی‌ سس بکنید متوجه می‌شید که شکر، طعم‌دهنده‌های مصنوعی و نگهدارنده‌ها هم هم‌نشین گوجه‌ها در هر شیشه از سس کچاپ هستند.

پس در هنگام خرید سس نکات زیر به خاطر بسپارید.

1 مواد سازنده سس رو بررسی کنید

اگر با شربت ذرت با فروکتوز بالا، عنوان کلی طعم‌دهنده‌های طبیعی، رب گوجه‌ها و گوجه‌های کنسروی در ترکیبات کچاپ برخورد کردید، بهتره که به سراغ سسی از یه کارخونه‌ دیگه برید.

2 به حضور سم سفید توجه داشته باشید

شکر و نمک سم سفیدن! در خرید سس کچاپ یادتون باشه که این ماده حاوی مقدار زیادی شکره.

3 به تاریخ انقضا و اندازه ظرف سس دقت کنید

4 به دنبال بسته‌بندی‌های شیشه‌ای باشید

اسید باعث تخریب پلاستیک میشه، گوجه‌فرنگی‌ها هم در خودشون اسید  دارند. اگر بسته‌بندی‌ از جنس پلاستیک باشه امکان داره که خوردگی‌هایی در ظرف به وجود بیاد و مواد سمی وارد سس بشه.

TebyanOnline

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.