سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

دستورالعمل_بهداشتی استفاده از عابربانک:

دستورالعمل_بهداشتی استفاده از عابربانک:

حتی الامکان سعی کنید جابجایی های پولی و یا خرید را با اپلیکیشلن نصب شده بر روی گوشی خودتان

انجام دهید تا نیاز به استفاده از سیستمهای عابر بانک را به حداقل برسانید.

کارت را با دقت و بدون تماس دست با دستگاه وارد محل کارت خوان دستگاه نمایید. و با دست دستکش دار اقدام به استفاده از پانل دکمه های دستگاه جهت ورود رمز و مبلغ مدنظر نمایید.

پس از خارج شدن کارت از دستگاه با دست بدون دستکش کارت را در جیب بگذارید و با دست دستکش دار پول را داخل کیف بگذارید. از تماس مستقیم با اسکناس خودداری کنید.

در نهایت دستکش را طوری از دستتان خارج کنید که هیچ جای بدنتان با قسمت رویی دستکش که در تماس با دستگاه قرار گرفته است تماس پیدا نکند.

از هر دستکش یکبار مصرف فقط یکبار استفاده نمایید.

در صورتیکه ضروری پیش آمد که از دستگاه عابر بانک استفاده کنید و دستکش همراه تان نبود حتما دقت کنید و یک دستمال کاغذی به دور انگشتان بپیچید طوریکه انگشتان شما با پانل دکمه های دستگاه تماس پیدا نکند و سپس دستمال کاغذی را بلافاصله در اولین سطل زباله نزدیک خودتان (ترجیحا سربسته) بیاندازید.

iribnews_guilan2

 

روزه در بارداری!

http://uupload.ir/files/fl20_%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87_%D8%AF%D8%B1.jpg

روزه در بارداری

طبق گفته‌ متخصصان، خانم‌های باردار در سه ماهه دوم بارداری در صورت داشتن وزن مناسب، فشارخون طبیعی و نداشتن بیماری خاص می‌توانند با نظر پزشک روزه بگیرند.

خزرآنلاین

khazaronline

پروتکل_بهداشتی فاصله_گذاری_اجتماعی میوه و تره بار :

پروتکل_بهداشتی

فاصله_گذاری_اجتماعی میوه و تره بار :

جداسازی مسیر ورود و خروج افراد رعایت گردد.

فاصله 1 تا 2 متر جهت پیشگیری از بروز بیماری رعایت گردد (رعایت فاصله ایمن بین مشتریان کارکنان، شاغلین در غرف و ترازوداران به میزان حداقل یک متر)

با افزایش میزهای انتصاب و جداسازی میوه از تراکم مشتریان در محل های انتصاب میوه جلوگیری گردد

قرار دادن نیمکت های استراحت مشتریان در فواصل لازم و ایمن (حداقل یک متر) از یکدیگر و به دور از کارکنان

از حضور و توقف در محل های کاری پر ازدحام و شلوغ که ممکن است مواجهه با ویروس کرونا وجود داشته باشداجتناب گردد.

استفاده از علائم و توصیه های ایمنی در مکان های تردد و غرفه ها برای رعایت نکات بهداشتی و فواصل ایمن جهت عموم مشتریان ضروری می باشد.

استفاده از یک حائل مثل پرده نایلونی (مشمایی) بین فروشنده و صندوق دار و مشتر یان، خط کشی و نوبت دهی الکترونیکی در صورت امکان

مدیریت مشتریان در راستای صفوف مرتب و با فاصله حداقل یک متر از همدیگر در صورت شلوغی در مقابل غرف و ممانعت از ورود شهروندان به محل های پر ازدحام و جلوگیری از شلوغی صفوف.

افزایش ساعات کاری غرف به منظور کم نمودن ترافیک و تراکم حضور مشتریان ضروری می باشد. 

استفاده از ترازوی بیشتر جهت تسریع در خروج مشتریان و جلوگیری از ازدحام. 

رعایت فاصله ایمن حداقل یک متر در قسمت های عمومی از جمله نمازخانه، سلف سرویی و  مسیر ورود و خروج الزامی است.

iribnews_guilan2