سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

غذا رو فریز کنیم یا نه؟.

http://uupload.ir/files/jh9k_%D8%BA%D8%B0%D8%A7_%D8%B1%D9%88.jpg

غذا رو فریز کنیم یا نه؟

شما اصولا مواد غذایی رو فریز می‌کنید یا هربار تازه تازه استفاده می‌کنید؟

یکی از کارهایی که خیلی از خانم‌های خانه‌دار انجام میدن، پختن برخی از مواد غذایی و بعد فریز کردنشونه، احتمالا این کار رو به خاطر نداشتن وقت کافی انجام میدن، اما مسیٔله اینجاست که آیا این مواد، ارزش غذایی خودشون رو حفظ می‌کنن یا از دست میدن؟

وقتی مواد غذایی رو منجمد می‌کنید و قراره اون‌ها رو برای چندین هفته یا چندین ماه در فریزر نگهداری کنید، نوع بسته‌بندی و نحوه صحیح انجام این کار اهمیت پیدا می‌کنه.

چون بسته‌بندی بد ممکنه موجب سرمازدگی یا یخ سوختگی مواد و در نتیجه از دست دادن مواد مغذی، طعم، رنگ، بافت، بو، رطوبت و کیفیت مواد غذایی بشه.

همچنین نفوذ هوا به داخل بسته‌بندی می‌تو‌نه موجب اکسید شدن مواد داخلش بشه. بنابراین مواد باید فشرده و با دقت، به صورتی بسته‌بندی بشن تا هیچ هوایی وارد بسته و هیچ رطوبتی هم ازش خارج نشه.

باز هم بدونید فریز کردن باعث پایین آمدن کیفیت غذا میشه.

TebyanOnline

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.