سیر سیاه
سیر سیاه دارای مقدار زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی در مقایسه با سیر تازه یا سفید است .
توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر سیر در طعم و ظاهر میشود بلکه باعث افزایش خواص سیر سیاه نیز می شود.
سیر سیاه برعکس سیر تازه یا سفید بوی ناخوشایندی ایجاد نمی کند.
خواص سیر سیاه:
.تقویت سیستم ایمنی بدن
.مانع و ضد چاقی
.جلوگیری و درمان سرطان
.جلوگیری و درمان دیابت
.کاهش کلسترول و فشار خون
.بهبود بیماری های تنفسی ، آسم ، آلرژی
.محافظت کننده سلولهای کبدی
.ضد استرس ومبارزه کننده بی خوابی
.مبارزه با پیری زود رس پوست
.ادرار آور و بهبود دهنده بیماری کلیوی
[Forwarded from شاداب سلامت باشید (سید حسین طباطبایی)]