خوردن روزانه گردو کلسترول بد را کاهش میدهد
تحقیقات فزایندهای نشان میدهد که گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است ممکن است از بیماریهای قلبی محافظت کند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، در طول این سالها، تعدادی از تحقیقات بررسی کردهاند که آیا مصرف گردو ممکن است عوامل خطرساز قلبی را کاهش دهد.
یک منبع معتقد است مصرف بیشتر گردو با بروز و مرگ و میر کمتر بیماریهای قلبی عروقی، از جمله کاهش بروز و مرگ و میر بیماریهای قلبی عروقی و کاهش فیبریلاسیون دهلیزی ارتباط دارد.
محققان دریافتند که گنجاندن گردو در رژیم غذایی کلسترول کل را کاهش میدهد و سطح کلسترول LDL را که افراد اغلب از آن به عنوان کلسترول بد یاد میکنند، کاهش میدهد/شفقنا