نگه داشتن ادرار باعث مشکلات زیر میشود
عفونت مجرای ادراری درد هنگام دفع کیست
سنگ کلیه عفونت معده
درد قسمت تحتانی شکم
تورم مثانه و خطر بروز سرطان
خواص فالوده
در زمانهای قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغنهای حیوانی نیز استفاده میکردند؛ #فالوده یا پالوده از خوردنیهای معروف ایرانی است.
فالوده نوعی #دسر_ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود البته میتوان در تهیه آن بهجای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.
مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به معده سرد و تر و بیماریهای کبدی مثل کبد چرب توصیه نمیشود.
بهتر است برای شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود و اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قویتر عمل میکند.
فالوده در رفع #اسهال ناشی از حرارت و #گرمازدگی کمککننده است؛ فالوده #ارزش_غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتیهای ریه و حلق بهویژه در فصول گرم سال مفید است.
نکته: اگر کبدتان چرب است از این خوراکی سنتی دوری کنید.
گیاهی که علاوه بر درمان کرونا خواص بسیاری نیز بهمراه دارد...
گشنیز چندین آنتی اکسیدان ارائه میدهد، که از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند. بر اساس مطالعات ازمایشگاهی و حیوانی این ترکیبات ممکن است اثرات ضد سرطانی، تقویت کنندۀ سیستم ایمنی و محافظت عصبی داشته باشند
یک مطالعۀ ازمایشگاهی نشان داده است که آنتی اکسیدانهای موجود در عصارۀ دانۀ گشنیز باعث کاهش التهاب و کاهش رشد سلولهای سرطانی ریه، پروستات، پستان و رودۀ بزرگ میشوند.
گشنیز یک گیاه معطر، غنی از آنتی اکسیدان است که کاربردهای آشپزی و فواید زیادی برای سلامتی دارد. گشنیز ممکن است به کاهش قند خون، مبارزه با عفونتها و تقویت قلب، مغز، پوست و سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
خودتون به خودتون واکسن بزنید
استفاده از سیر و شاهی درست مثل این است که شما واکسن قوی در مقابل بسیاری از بیماریها استفاده کردهاید.
با استفاده از این سبزی ها مشکلات گوارشی به خصوص در رودهها از بین میرود همچنین سیستم ایمنی را قوی کرده، گردش جریان خون را بهبود میبخشد
از خوردن تخم مرغ به همراه تن ماهی و ماهی بپرهیزید
خوردن همزمان این دو ماده غذایی
باعث قولنج، باد بواسیر و دندان درد میشود