سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

گوشت قربانی تا ۲۴ ساعت مصرف نشود

https://s6.uupload.ir/files/%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA_6wwj.jpg

گوشت قربانی تا ۲۴ ساعت مصرف نشود

رئیس سازمان دامپزشکی کشور:

برای جلوگیری از ابتلای به بیماری تب کریمه کنگو به مردم توصیه می‌شود که از مصرف جگر گوشت قرمز خام و آبدار( عدم پخت کامل) خودداری کنند و به لاشه دام دست نزنند.

برای جلوگیری از بروز بیماری‌های احتمالی با دام گوشت قربانی تازه ذبح شده تا ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و بعد مصرف شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.