سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

برخی از علائم رایج پر کاری تیروئید

https://s6.uupload.ir/files/%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AF_4lcq.jpg

برخی از علائم رایج پر کاری تیروئید

•عصبانیت

•افزایش تعریق

•تحریک‌پذیری

•ضربان قلب سریع

•لرزش دست

•اضطراب

•دشواری در خوابیدن

•نازک شدن پوست

•ضعف عضلات

•نازک و شکننده شدن موها

•بیشتر شدن حرکات روده

•کاهش وزن بدون ‌دلیل

•خستگی

•پف و تورم در اطراف چشم، با بیرون‌زدگی گاه به گاه چشم از حدقه و حالت خیرگی در چشم‌ها

فواید خوردن یک قاشق عسل قبل از خواب

https://s6.uupload.ir/files/%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF_%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86_jz1c.jpg

فواید خوردن یک قاشق عسل قبل از خواب

کاهش وزن

پاکسازی کبد

خواب راحت

تقویت سیستم ایمنی

احساس شادابی در صبح

پاکسازی دستگاه گوارش

مصرف زیاد دگزامتازون سبب بروز دیابت و پوکی استخوان

https://s6.uupload.ir/files/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF_m81u.jpg

مصرف زیاد دگزامتازون سبب بروز دیابت و پوکی استخوان/ دگزا جزء پروتکل درمانی آنفولانزا نیست

فاطمی، نایب رئیس انجمن داروسازان ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مصرف خودسرانه دارو و بدون تجویز پزشک در کشور باعث شده تا سلامتی افراد تحت تاثیر قرار بگیرد.

داروی دگزامتازون جزء پروتکل درمانی بیماری آنفولانزا محسوب نمی شود. به طور کلی داروی دگزامتازون جزء خانواده کورتون ها است.

در حال حاضر کمبود آنتی بیوتیک ها مانند آزیترومایسین در کشور وجود دارد و با انجام اقدامات مناسب امیدوارم این موضوع برطرف شود.

خواص گل نرگس در طب ایرانی و احادیث

https://s6.uupload.ir/files/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5_%DA%AF%D9%84_%D9%86%D8%B1%DA%AF%D8%B3_b5h.jpg

خواص گل نرگس در طب ایرانی و احادیث

بر اساس احادیث، دیدگاه اطبای قدیمی و کشفیات علوم جدید، بو کردن گل نرگس خاصیت درمانی به خصوص برای قلب و مغز دارد و توصیه اکید شده است که حتماً این گل خوشبو را بو کنیم.

انار پخته شده آنتی بیوتیک خیلی قوی است

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1_%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87_mz0b.jpg

انار پخته شده آنتی بیوتیک خیلی قوی است

با پختن «انار» آنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می‌آید، که هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مانند گلودرد، گوش درد، عفونت‌های ریه و... را درمان می

کند!

طرز تهیه: یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید، تا به آرامی داخل خودش به مدت ۲٠ دقیقه بجوشد و پخته شود !

سپس کل محتویات داخلش را میل کنید» م م»