عدس غذای مفید و به صرفه برای ورزشکاران
کاهنده قند خون
دارای پروتئین بالا میباشد.
سرشار از فیبر است.
بهبود در روند عضله سازی
دارای ویتامینهای گروه ب میباشد.
برای کبد مفید است.
از یبوست جلوگیری می کند.
سرشار از آهن است.
از التهاب روده جلوگیری میکند.
دارای منیزیم است.
۶ توصیه تغذیهای برای پیشگیری از آنفلوانزا
بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهترین راه پیشگیری از آنفلوانزا شستن مرتب دستها، پوشیدن لباس گرم و استفاده از ماسک در اماکن عمومی است.
اگر دچار این بیماری شدید برای بهبودی هرچه سریعتر این بیماری استراحت، خواب و تغذیه نقش بسیار مهمی دارد که در صورت رعایت توصیههای تغذیهای میتوانید سریعتر این بیماری را پشت سربگذارید.
۱-زیاد آب بخورید
۲- خوردن غذای مقوی
۳- مصرف ویتامین A و C
۴- خوردن صبحانه و مصرف پروتئین
۵-عسل را فراموش نکیند
۶-مکمل ویتامین D مصرف کنید
راهکارهایی برای پیشگیری از ابتلا به وبا
مهمترین توصیهها برای محافظت از خود و دیگران در برابر وبا:
از آب سالم برای خوردن و شستوشو استفاده کنید.
اگر از سلامت آب اطمینان ندارید، آن را بجوشانید.
یخهای غیربهداشتی میتوانند عامل انتقال بیماری باشند.
دستهای خود را بارها با آب سالم و صابون بشویید.
غذاهای دریایی را کامل بپزید.
از دستفروشها مواد غذایی و نوشیدنی نخرید.
آب و غذا را در ظرف تمیز و در پوشدار نگهداری کنید. #سلامتی
برخی از علائم کمبود منیزیم در بدن
گرفتگی عضله، انگشتان پا
سفتی عضلات
انقباض خودبخودی عضلات
بی قراری و بی حسی پاها
سر درد و دندان درد
دست و پای سرد
علل خارش سر
کم خونی و فقر آهن
کم کاری یا پرکاری غدد تیروئید
اختلالات کبدی و کلیه
شستوشوی زیاد سر
انگلهای روده
فرکردن مو
ژل مو