سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

چرا نوشیدن چای پر رنگ مضر است؟

https://s2.uupload.ir/files/%DA%86%D8%B1%D8%A7_%D9%86%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86_9si4.jpg

چرا نوشیدن چای پر رنگ مضر است؟

دکتر سمیرا ربیعی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه، با بیان این که چای حاوی میزان بالای کافئین است، گفت: کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می‌شود و هرچه چای مصرفی پررنگ‌تر یا به اصطلاح غلیظ‌تر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر می‌شود.

کافئین، مدر یا ادرار آور است. بنابراین نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می‌کند.

نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می‌شود. کافئین با جذب آهن غذا تداخل دارد. چای مصرفی هرچه پررنگ‌تر باشد، شدت این تداخل بیشتر می‌شود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.