سس_مایونز سنتی
مزاج, معتدل
این سس لاغر_کننده است
مواد لازم
ارده : شش قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
نخود پخته : شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون : نصف لیوان
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز : یک سوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه : یک سوم لیوان
سرکه سیب: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه
تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.