سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

اشتباهات_آشپزی | استفاده از روغن نامناسب

https://s2.uupload.ir/files/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_neq.jpg

اشتباهات_آشپزی | استفاده از روغن نامناسب

همه‌ روغن‌های پخت و پز کارکرد یکسانی ندارند. بعضی از روغن‌ها برای سرخ‌کردن در دمای بالا مناسب هستند. در حالیکه برخی‌ دیگه اگه در دمای بالا استفاده بشن، طعمی ترش به خودشون می‌گیرند.

مثلا روغن زیتون خالص رنگ تیره‌تر و طعم قوی‌تری داره و برای تهیه سس و تفت دادن در دمای پایین خوبه، با این حال، استفاده از روغن زیتون برای دماهای بالاتر از ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتیگراد) مناسب نیست.

روغن‌های گیاهی مثل روغن آفتابگردان هم برای سرخ‌کردن، برشته‌کردن و پختن مناسبه.

روغن ذرت هم ملایم‌تر هست و برای پخت، برشته‌کردن و سرخ‌کردن عمقی ازش استفاده می‌شه.

روغن کانولا از گیاه کلزا به دست میاد و میشه از اون برای پخت، کباب‌کردن، سرخ‌کردن و تفت‌دادن استفاده کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.