سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

خلاصه چه بخوریم و چه نخوریم

خلاصه چه بخوریم و چه نخوریم

سروران زیادی می پرسند، از دید طب ایرانی اسلامی چه بخوریم و چه نخوریم.

ضمنا خوش انصاف ها! فرصت خواندن مطالب آماده را هم ندارند.

چه بخوریم که کمتر دچار دکتر و بیمارستان بشیم:

 ۱- یک لیوان آب جوش در ناشتا که ولرم شده باشه، همراه با یک قاشق غذاخوری عسل (دیابتی ها چایخوری) اگه وزن اضافی یا چربی خون دارید، یک قاشق آبلیموی ترش اضافه بشه.

۲- نیم ساعت بعدش حدود ۲۵ عدد مویز.

۳- تعداد چند عدد انجیر (مثلا ۳ یا ۴) که شب خیسانده باشند بهتر است.

۴- اگه ناراحتی معده ندارید (اگه دارید روزی سه وعده عسل در صبح و ظهر و شب یک قاشق در داخل یک لیوان آبجوش که ولرم باشد، حل کنید و میل کنید، تا زخم های داخل بدن ترمیم یابد) بدنبالش یک حبه سیر خام را رنده کرده (قورت دهند)

۵- یک عدد سیب و یک عدد مغز گردو میل کنید، اگر گرسنه هستید نان سبوسدار معمولا سنگکی (هر چایی باشه اشکال نداره، منهای چای سیاه رایج)

۶- گوشت گوسفند هر وقت هوس کردید.

۷- نمک دریا اندکی در همه ی غذا ها.

۸- کمبود آهن با گذاشتن یک ملاقه ی آهنی در همه ی خورشت ها (۱٠ دقیقه داخلش بجوشد)

۹- برای سرخ کردنی روغن ارده کنجد برای سالاد و...روغن زیتون ( هر روز ۲ قاشق میل شود)

۱٠- روغن دنبه گوسفند و پی گاو و گوسفند بلامانع و روغن گرفته شده از ماست گاو دواست.

۱۱- کسانیکه بیشتر احساس سردی می کنند، اصلا آب سرد نخورند و بجای آن هر وقت خواستند آب جوشیده ی ولرم میل کنند

۱۲- چای سیاه سم است و اگر به محض صرف غذا میل شود، مواد مفید غذا مثل آهن و منیزیم و...را حذف می کند، چای سیاه اعتیاد آور است در یک فرمول کلی (هر چیز اعتیاد آوری برای بدن مضره) بجای چای سیاه گیاه» چای های بادرنجبویه، آویشن، پونه، پوست خشک شده پرتقال یا لبوی قرمز خشک شده یا به لیمو یا خشک شده به یا گل خشک شده محمدی یا سنبل الطیب (خواب آور) یا اسطوقدوس و...مخلوطی از چند تا هم، خیلی خوبه، سعی کنید توشیدنی گرم شما متنوع باشه.

۱۳- افرادی که سرد مجازند، خیار و گوجه خام کمتر مصرف کنند و در هنگام مصرف ماست در هر پیاله یک قاشق نعناع خشک در داخلش قاطی کنند.

۱۳- اگر دردهای زانو، کمر، گردن، دست و غیره دارید، نیاز به روغن مالی است، تحت عنوان ماساژ ( با فشار پاها و دستها بسمت قلب) یا مالش (برای کمر درد و نخاع که به آرامی) تا از طریق منافذ پوست، روغنکاری انجام شود، هر پا حداقل ۵ دقیقه به مدت یک ماه مرتب انجام شود.

۱۴- در صورتیکه ریزش مو دارید از سردی زیاد و یا از گرمی زیاد است، گرم مزاج ها با روغن های طبیعی مالش دهند و از شامپو استفاده نکنند، بلکه از صابون نخل زیتون یا شامپوی ۵ گیاه، در هنگام شستن سر، روی صندلی پلاستیکی بنشینند، صابون را مستقیما به بدن نمالند، بلکه صابون به لیف و کف به بدن (تا مناغذ پوست مسدود نشه).

۱۵- دندانها را با مخلوطی از جوش شیرین و نمک جرم گیری کنید (قورت ندهید) و بدنبالش غره غره با یک قاشق سرکه سیب یا آبلیموی ترش (حداقل یک ماه)

 ۱۶- نوشیدن آب یخ ممنوع و بین غذا آب میل نکنید، تا کبد چربی نداشته باشید.

۱۷- گوشت گاو به منزل نبرید و از مرغ های پروال شده ی ۴٠ روزه ( خوکچه های کوچک) کمتر مصرف کنید، چون رشد مرغ  باید حداقل ۱٠٠ روزه باشه (گوشت گاو برای افرادی که کار یدی سخت انجام می دهند یا کودکان که مدام در حال تحرک هستند مفیده، چون در بدن سوخته و تبدیل به انرژی میشه، ولی برای افراد کم تحرک رسوب کرده موجب گرفتگی عروق و نهایتا سکته مغزی یا قلبی).

۱۸- آب لیموترش، سیر و پیاز در جیره غذایی روزانه باشند، هم پاکسازی و هم سم زدایی و باز کردن ورید های رسوب کرده و جلوگیری از سکته.

۱۹-در صورت وقوع سکته، از جراح کوچولو ( زالو) غافل نشوید.

۲٠- شیر، خرما و عسل به عنوان جیره ی غذایی فراموش نشود

۲۱- غذا های آماده وسریع (fast food ) ها را فراموش کنید.

۲۲- رب گوجه ها مواد نگهدارنده دارند، خودتان گوجه بگیرید رنده کرده هر ۳ کیلوگرم پس از جوشاندن یک کیلو رب می شود، قدری پر نمک کنید، تا ماندگاری آن بیشتر بشه.

۲۳-روغن های تبلیغاتی در تلویزیون را فراموش کنید

۲۴- به محض بریدن دست یا پا و زخمی کردن خود، سریع آب ادرار تازه بریزید، هم خون سریع بند میاد و هم ضدکزاز داخل ادراره و با مقداری عسل که با اندکی زرد چوبه مخلوط باشه، روی زخم مالیده و روی آنرا ۲۴ساعت با چسب زخم معمولی ببندید.

نکته: همه این مطالب و موارد دیگر بصورت مفصل در کتاب (سلامتی هدیه الهی) که ۱۸٠ است و در سال ۱۳۹۷ به چاپ رسیده و منتشر شده است را آورده ام.

امیدوارم با رعایت این موارد هر بیماری را فراموش کنید و گرفتار مطب و بیمارستان نگردید.

تا در جشن تولد ۱۲٠ سالگی در کنار نوه ها و نبیره آخرین روز زندگی خود را جشن بگیریم، سپس برای همیشه تن خاکی را با دلی شاد ترک کنیم» م مقدسی»

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.