سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

آیا می دانستید، همگی سیب زمینی را اشتباهی می پزیم؟

آیا می دانستید، همگی سیب زمینی را اشتباهی می پزیم؟

معمولا سیب زمینی را در قابلمه میندازیم و آب می ریزیم، سپس درپوش قابلمه هم را میزاریم تا با آب داغ و بخارش پخته بشه، اما برخی از حکمای می می گویند:

اینگونه پخت برخی از موادش را حذف می کند.

اما روش پیشنهادی: اول صبر کنیم که آب جوش بیاد، سپس سیب زمینی را داخلش قرار دهیم و در پوش را هم بگذاریم تا پخته بشه.

 جالبه بدونیم، اگر موقع درست کردن سیب‌ زمینی آبپز بذاریم آب جوش بیاد، بعد سیب‌ زمینی بندازید داخلش ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و از بین نمیره.

نکته اول» سیب زمینی اگه روی آتش یا زیر خاکستر پخته بشه، نیم ساعته جذب بدن میشه و کار معده آسون میشه

اگه با آب به پزه، حدود دو ساعت طول میکشه تا جذب بدن بشه، ولی سرخ کرده اش حداقل چند ساعت وقت معده رو میگیره و کار معده برای حل و جذب موادش دشوار میشه.

پیشنهاد میشه کسانیکه معده ضعیف دارند، سبب زمینی را روی آتش به پزند و میل کنند.

ضمنا سیب زمینی بیش از ۱۵٠ گرم مناسب نیستند، چون نیترات ببشتری از کود شیمیایی جذب می کنند و خطرات بیشتری دارند.

نکته دوم: پخت برنج را با این روش قبلا مطالعه کرده بودم، ولی سیب زمینی را نه، یعنی آب جوش بیاید، بعد برنجی که قبلا حداقل دو ساعت خیس خورده باشه، داخل آبجوش بریزید تا به پزد»

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.