چرا دنبال مرغ درشت نباشیم؟
مرغهای درشتی که در اثر مصرف آنتیبیوتیک و شاید تریاک به بالای ۲ کیلو میرسند و سلامت آنها جای تردید دارد.
متاسفانه فرهنگ مصرف مردم کشورمان به این شکل است که مرغهای درشتتر را میپسندند و این امر باعث طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ میشود.
طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ، میزان آنتی بیوتیک مصرفی را افزایش میدهد. مرغهایی با وزن ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم در بهترین شرایط سلامت هستند و طول دورهٔ پرورش هم بایستی ۴۵ روز باشد. مرغهایی که بیشتر از این مدت پرورش مییابند و درشتتر میشوند احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آنها زیادتر است.