سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

کدام ویتامین‌ها دشمن کرونا هستند؟

کدام ویتامین‌ها دشمن کرونا هستند؟

یک کارشناس تغذیه: تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن به راحتی از طریق سفره ایرانی امکان پذیر است و تا زمانی که می‌توان از سبزی‌ها و میوه‌ها برای تأمین این ویتامین بهره برد مصرف قرص‌ها دلیلی ندارد هرچند که منع نمی‌شود

تأمین ویتامین D به اندازه کافی از طریق غذاها و مواد خوراکی امکان پذیر نیست

در زمان ابتلاء به کرونا، مصرف لبنیات به خصوص شیر باید از سبد غذایی حذف شود اما تا قبل از آن از مصرف میوه‌ها و سبزیجات نباید غافل شد.

 

خزرآنلاین

فواید و مضرات محبوب‌ترین حبوبات ایرانی/ باقلا برای چه افرادی مناسب نیست؟

https://uupload.ir/files/mvfn_%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF_%D9%88.jpg

فواید و مضرات محبوب‌ترین حبوبات ایرانی/ باقلا برای چه افرادی مناسب نیست؟

باقلا حاوی کلسیم، پتاسیم، فیبر و پروتئین زیادی است که موجب جلوگیری از پوکی استخوان و متعادل ساختن فشار خون می‌شود؛ این گیاه همچنین به علت وجود آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسید فولیک فراوان برای افراد مبتلا به کم خونی مناسب است.

مصرف باقلا همراه با همراه با ماست مضر بوده و باعث ایجاد دل‌پیچه می‌شود.استفاده از باقلا هنگام شب موجب بی خوابی خواهد شد.مصرف مداوم و بیش از حد این دانه موجب نفخ یا سنگینی معده می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود در مصرف آن افراط و تفریط نشود.

 yjc.ir/00VVP7

YjcNewsChannel

گردوخورها بخوانند

گردوخورها بخوانند

شده بعضی وقت ها یه گردو رو میشکنیم و توش یه چیزی مثل تار عنکبوت میبینیم، اگه خیلی داغون باشه گردو رو میندازیم ولی اگه سالم به نظر بیاد اون تار عنکبوتو با دست تمیز میکنیم و گردو رو نوش جان میکنیم.

در واقع اون تار عنکبوت قارچی هست به اسم آسپرژیلوس! کلا وقتی گردو، پسته، فندق، بادام، میوه های خشک، غلات و چیزهای مشابه اینا در شرایط هوا و گرما و رطوبت نامساعد نگه داری میشن این قارچ توشون رشد میکنه.

حالا مساله اصلی اینجاست که این قارچ آسپرژیلوس یه نوع سم تولید میکنه به نام آفلاتوکسین، تحقیقاتی که انجام شده هم کاملا اثبات کرده که آفلاتوکسین احتمال ابتلا به سرطان کبد رو خیلی افزایش میده.

درضمن این قارچ روی نون های کپک زده که به عنوان خوراک دام استفاده میشه هم رشد میکنه و با مصرف شیر و گوشت وارد کبد ما میشه، از طریق مصرف جگر طیور هم وارد بدن ما میشه و تو کبدمون به تدریج ذخیره میشه و میتونه باعث ایجاد سرطان بشه.

کپک نان علاوه بر مطالبی که گفته شد باعث سرطان خون هم میشه ,هرجا نان کپک زده دیدید سریعا توی خاک دفنش کنید

آیا میدانستید که...

آیا میدانستید که شکر عامل اصلی پوکی استخوان است؟

آیا میدانستید که وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر بوجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است آیا میدانستید که عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد ؟

آیا میدانستید که شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کنند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند ؟

آیا میدانستید که شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود ؟

آیا میدانستید که سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است ؟

آیا میدانستید که شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند؟

آیا میدانستید که شکر جذب بدن نمی شود و در کبد باقی میماند؟