سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

آویشن در طب سنتی حاوی چه فواید درمانی است

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A2%D9%88%DB%8C%D8%B4%D9%86_b3jm.jpg

آویشن در طب سنتی حاوی چه فواید درمانی است

آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یه درمان عالی برای وقتیه که سرماخورده هستین، گلودرد دارین و سرفه میکنین. 

2تا3قاشق اویشن خشک را با ۳لیوان آب جوشانده و میل نمایید بهتر است با عسل و یا نبات ان را شیرین کنید.

پیاز، معجزه‌ای برای قند خون و پوکی استخوان

https://s6.uupload.ir/files/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2_8tm0.jpg

پیاز، معجزه‌ای برای قند خون و پوکی استخوان

طبق تحقیقات ؛ مصرف 3/5 انس پیاز خام به طور روزانه، سطح قند خون را در افرادی با دیابت نوع دوم کاهش میدهد. همچنین پیاز بر افراد مبتلا به دیابت نوع یک نیز موثر است.

پیازها تراکم استخوان را به ویژه در زنان یائسه افزایش می‌دهند. همچنین پیاز به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان نیز کمک می‌کند.

دمنوش هل و دارچین و زعفران چه خواص درمانی دارند؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4_%D9%87%D9%84_jz7x.jpg

دمنوش هل و دارچین و زعفران چه خواص درمانی دارند؟

خواص درمانی

این دمنوش ترکیبی برای درمان روماتیسم، تسکین درد‌های استخوانی، درمان آرتروز، از بین بردن پف چشم و افسردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد هر روز بین صبحانه تا ناهار دو فنجان میل نمایید.

شربت پونه(سرشار از خاصیت)

شربت پونه(سرشار از خاصیت)

قوی‌ترین سلاح گیاهی برای نابودی عفونت ‌های زنانه

اکوفارس: یک محقق و پژوهشگر طب اسلامی ایرانی مصرف نوعی شربت را در نابودی عفونت‌های زنان (رحم)، مجاری ادراری و کلیه‌ها موثر دانست.

شربت پونه حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آنتی‌اکسیدان مانند فلاونوئید‌ها و آنتوسیانین‌ها، تیمول و اسید سیتریک است.

مهم‌ترین خواص شربت پونه

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: این شربت بنا بر خاصیت آنتی‌بیوتیکی که در خود دارد عفونت‌های بدن را از بین می‌برد و به رفع عفونت‌های زنان (رحم)، مجاری ادراری و کلیه‌ها کمکی شایان می‌کند.

شربت پونه گاز‌های انباشته شده روده را دفع می‌کند، از بین برنده نفخ و درد‌های شکمی است و تاثیری چشمگیر در بهبود #سرماخوردگی، #آنفلوآنزا و #برونشیت دارد.

همچنین آرام‌بخش اعصاب است و به رفع اضطراب، استرس، افسردگی و بی‌خوابی کمک می‌کند،کاهش دهنده درد‌های عضلانی است و برطرف کننده ای خوب برای ورم مفاصل است.

شربت پونه با تحریک هورمون‌های استروژن و پروژسترون نقشی موثر در تنظیم #قاعدگی و تسکین دل‌درد‌های ناشی از آن دارد، همچنین به دلیل وجود کلسیم فراوان،  به تقویت استخوان‌ها کمک کرده و پوکی استخوان را از بین می‌برد. این شربت برای کودکان در حال رشد، کهنسالان و زنان یائسه نیز بسیار مفید است.

شربت پونه #خلط‌آور است بنابراین سرفه، سیاه‌سرفه و عفونت‌های #ریوی و #سینوسی (سینوزیتی) را برطرف می‌کند، به رفع عفونت #دندان و لثه هم کمک می‌کند. همچنین برای مبتلایان به تشنج، اسید اوریک بالا و نقرس بسیار مفید است.

مصرف شربت پونه برای زنان باردار ممنوع است.

قوی‌ترین سلاح گیاهی برای نابودی عفونت‌های زنان

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت پونه

1)عرق پونه                                   2)یک و نیم لیتر

3)پونه خشک شده                      ۱۲۰ گرم

4)عسل ۵۰۰ گرم

5)آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه شربت پونه:

پونه خشک شده را در ظرفی حاوی عرق پونه خیس کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند.

سپس به مدت سه تا پنج دقیقه مخلوط گیاه و عرق پونه را در حرارت ملایم بجوشانید.

اجاق گاز را خاموش و صبر کنید تا ترکیب گیاه و عرق پونه به دمای متعادل (۵۰ درجه سانتی‌گراد) برسد.

مخلوط گیاه و عرق پونه را از صافی عبور دهید سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شربت قوام بیاید.

شربت را پس از سرد شدن داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.

برای تهیه یک لیوان از شربت پونه، یک قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید سپس به آن ۲ تکه یخ و چند قطره آب لیموترش تازه اضافه کنید؛ بقیه لیوان را آب بریزید؛ مواد درون لیوان را به خوبی مخلوط و شربت را میل کنید.

شربت پونه را می‌توان روزانه سه لیوان (۲ لیوان در روز و یک لیوان قبل از خواب) مصرف کرد.

شربت پونه

(سرشار از خاصیت)

قوی‌ترین سلاح گیاهی برای نابودی عفونت ‌های زنانه

اکوفارس: یک محقق و پژوهشگر طب اسلامی ایرانی مصرف نوعی شربت را در نابودی عفونت‌های زنان (رحم)، مجاری ادراری و کلیه‌ها موثر دانست.

شربت پونه حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آنتی‌اکسیدان مانند فلاونوئید‌ها و آنتوسیانین‌ها، تیمول و اسید سیتریک است.

مهم‌ترین خواص شربت پونه

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: این شربت بنا بر خاصیت آنتی‌بیوتیکی که در خود دارد عفونت‌های بدن را از بین می‌برد و به رفع عفونت‌های زنان (رحم)، مجاری ادراری و کلیه‌ها کمکی شایان می‌کند.

شربت پونه گاز‌های انباشته شده روده را دفع می‌کند، از بین برنده نفخ و درد‌های شکمی است و تاثیری چشمگیر در بهبود #سرماخوردگی، #آنفلوآنزا و #برونشیت دارد.

همچنین آرام‌بخش اعصاب است و به رفع اضطراب، استرس، افسردگی و بی‌خوابی کمک می‌کند،کاهش دهنده درد‌های عضلانی است و برطرف کننده ای خوب برای ورم مفاصل است.

شربت پونه با تحریک هورمون‌های استروژن و پروژسترون نقشی موثر در تنظیم #قاعدگی و تسکین دل‌درد‌های ناشی از آن دارد، همچنین به دلیل وجود کلسیم فراوان،  به تقویت استخوان‌ها کمک کرده و پوکی استخوان را از بین می‌برد. این شربت برای کودکان در حال رشد، کهنسالان و زنان یائسه نیز بسیار مفید است.

شربت پونه #خلط‌آور است بنابراین سرفه، سیاه‌سرفه و عفونت‌های #ریوی و #سینوسی (سینوزیتی) را برطرف می‌کند، به رفع عفونت #دندان و لثه هم کمک می‌کند. همچنین برای مبتلایان به تشنج، اسید اوریک بالا و نقرس بسیار مفید است.

مصرف شربت پونه برای زنان باردار ممنوع است.

قوی‌ترین سلاح گیاهی برای نابودی عفونت‌های زنان

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت پونه

1)عرق پونه                                   2)یک و نیم لیتر

3)پونه خشک شده                      ۱۲۰ گرم

4)عسل ۵۰۰ گرم

5)آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه شربت پونه:

پونه خشک شده را در ظرفی حاوی عرق پونه خیس کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند.

سپس به مدت سه تا پنج دقیقه مخلوط گیاه و عرق پونه را در حرارت ملایم بجوشانید.

اجاق گاز را خاموش و صبر کنید تا ترکیب گیاه و عرق پونه به دمای متعادل (۵۰ درجه سانتی‌گراد) برسد.

مخلوط گیاه و عرق پونه را از صافی عبور دهید سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شربت قوام بیاید.

شربت را پس از سرد شدن داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.

برای تهیه یک لیوان از شربت پونه، یک قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید سپس به آن ۲ تکه یخ و چند قطره آب لیموترش تازه اضافه کنید؛ بقیه لیوان را آب بریزید؛ مواد درون لیوان را به خوبی مخلوط و شربت را میل کنید.

شربت پونه را می‌توان روزانه سه لیوان (۲ لیوان در روز و یک لیوان قبل از خواب) مصرف کرد.

خطرِ بروز دیابت پس از ابتلا به کرونا؛ برای پیشگیری قند خونتان را چک کنید

خطرِ بروز دیابت پس از ابتلا به کرونا؛ برای پیشگیری قند خونتان را چک کنید

دکتر علیرضا استقامتی،عضو کمیته علمی کرونا با اشاره به نتایج یک مطالعه در دنیا مبنی بر خطر بروز دیابت پس از ابتلا به کرونا و بویژه فرم‌های شدید کرونا،گفت:

به دنبال این مطالعه به افراد توصیه می‌شود برای پیگیری بروز یا عدم بروز دیابت، قندخون خود را بررسی کرده و شیوه زندگی خود را اصلاح کنند.

گاهی این اتفاق به دلیل استرس ناشی از ابتلا به کرونا است و گاهی نیز به دنبال مصرف کورتون برای درمان انواع شدید کرونا ممکن است قندخون موقتا بالا برود.

در هر حال به دلایل مختلف در افرادی که در مرحله حاد بیماری هستند ممکن است افزایش قندخون را شاهد باشیم که برخی گذرا است و برخی هم در آینده می‌تواند تبدیل به دیابت شود.