از دیدگاه طب سنتی، مصرف گوشت به صورت زیاد برای برخی از افراد، ممنوعیت دارد. مثلاً:
افرادی که دمویمزاج یا مزاج گرم و تر دارند، نباید در مصرف گوشت زیادهروی کنند. داشتن بدن سرخ و برافروخته، فشارخون بالا، تعریق زیاد، گرمایی بودن و احساس طعم شیرین در دهان، از ویژگیهای این دسته از افراد است.
آن دسته از بیمارانی که به اختلال حافظه،
پرخونی (هموگلوبین بالا)،
درد مفاصل و... مبتلا هستند، نیز نباید بیش از اندازه گوشت مصرف کنند.
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/388106
مصرف کشمش همراه با صبحانه باعث روشن شدن پوست و لاغری می شود و خوردن مویز به صورت ناشتا، سبب تقویت حافظه می شود.
خبرگزاری صداوسیما
iribnews
ترفندی برای رفع سریع سکسکه
فرو کردن انگشتان به مدت سی ثانیه در گوشها سکسکه را بند میاورد.
Zendegisalam
دستورالعمل یک نوشیدنی سرکوب کننده سرفه
در این روش چندین گیاه دارویی و ماده غذایی ضدالتهاب با یکدیگر ترکیب میشوند، که از آن جمله میتوان به آب لیمو، آب آناناس، زنجبیل، عسل خام، نمک دریایی و فلفل کائن اشاره کرد. این ترکیب ممکن است حتی مؤثرتر از برخی شربتهای سرفه بدون نسخه عمل کند.
مواد تشکیل دهنده:
یک آناناس تازه اندازه متوسط
آب یک لیموی تازه
یک قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده یا یک تکه 5 سانتیمتری
یک قاشق غذاخوری عسل
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کاین
یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریایی
روش تهیه:
آناناس، لیمو، و زنجبیل را با استفاده از یک دستگاه آبمیوه گیری سرعت پایین آب بگیرید.
سپس، عسل، فلفل کائن و نمک دریایی را به این نوشیدنی اضافه کنید. برای کسب بهترین نتایج دو یا سه بار در روز یک چهارم فنجان از این نوشیدنی مصرف کنید.
به جای گرفتن آب زنجبیل میتوانید آن را ریز خرد کرده و به دیگر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید.
https://article.tebyan.net/387897