غذا رو فریز کنیم یا نه؟
شما اصولا مواد غذایی رو فریز میکنید یا هربار تازه تازه استفاده میکنید؟
یکی از کارهایی که خیلی از خانمهای خانهدار انجام میدن، پختن برخی از مواد غذایی و بعد فریز کردنشونه، احتمالا این کار رو به خاطر نداشتن وقت کافی انجام میدن، اما مسیٔله اینجاست که آیا این مواد، ارزش غذایی خودشون رو حفظ میکنن یا از دست میدن؟
وقتی مواد غذایی رو منجمد میکنید و قراره اونها رو برای چندین هفته یا چندین ماه در فریزر نگهداری کنید، نوع بستهبندی و نحوه صحیح انجام این کار اهمیت پیدا میکنه.
چون بستهبندی بد ممکنه موجب سرمازدگی یا یخ سوختگی مواد و در نتیجه از دست دادن مواد مغذی، طعم، رنگ، بافت، بو، رطوبت و کیفیت مواد غذایی بشه.
همچنین نفوذ هوا به داخل بستهبندی میتونه موجب اکسید شدن مواد داخلش بشه. بنابراین مواد باید فشرده و با دقت، به صورتی بستهبندی بشن تا هیچ هوایی وارد بسته و هیچ رطوبتی هم ازش خارج نشه.
باز هم بدونید فریز کردن باعث پایین آمدن کیفیت غذا میشه.
TebyanOnline
بیماران کرونایی تا ۱۰ روز ناقل ویروس هستند/دردهای عضلانی بدون دلیل را جدی بگیرید
اسدی،پزشک عمومی: در هفته گذشته برخی مطالعات منتشر شده نشان داده که بیماران کرونایی حداقل تا ۱۰ روز ناقل ویروس کرونا هستند این در حالی است که ما معتقدیم این بیماران تا ۱۴ روز نیز می توانند ناقل ویروس کووید ۱۹ باشند.
هم اکنون کمر دردها و دردهای عضلانی بدون دلیل نیز به علائم این بیماری اضافه شده است.
اخبار 20:30
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
آیا کرونا از طریق سرویس بهداشتی مشترک منتقل میشود؟
سالاریان،عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی: تمام ترشحات فرد آلوده، از جمله مدفوع، میتواند ناقل ویروس کووید-۱۹ باشد.
توصیه میشود زمانی که تست PCR فردی مثبت شد یا شک دارد که ممکن است ناقل باشد، از سرویس بهداشتی جداگانه استفاده کند
اخبار 20:30
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d