آیا چربی لبنیات موجب افزایش خطر سکته مغزی میشود؟
نتایج این مطالعه نشان میدهد که نوع چربی و نه مقدار آن با خطر سکته مغزی مرتبط است. چربیهای حاصل از منابع حیوانی با خطر بالاتر سکته مغزی و چربیهای گیاهی با خطر کمتری مرتبط هستند.
غذا را بو کنید، تا غذای کمتری بخورید !
بر اساس پژوهشی که توسط محققان دانشگاه فلوریدای جنوبی انجام و در نشریهی علمی Marketing Research منتشر شده، هر چه مدت بیشتری غذایی که هوسش را کردهاید را بو بکشید، ممکن است کمتر آن را واقعاً هوس کنید و با پرهیز از خوردن آن وزن بیشتری را میتوانید کم کنید
بیسواس میگوید: سیستمهای بویایی و چشایی به شدت به هم مرتبط هستند و مراکز پاداش در مغز فرق بین محرکهایی که توسط سیستمهای حسی مختلف به رمز درآمدهاند را تشخیص نمیدهند.
شماهم هر روز ویتامین میخورید؟
میدونین چه موقعی باید مصرفشون کنین؟ با غذا باشه؟ با معده خالی باشه؟
مولتی ویتامین:
بهترین جذب گوارشی مولتی ویتامین همراه با صبحونه هستش
قرص کلسیم:
برای اینکه معده تون اذیت نشه بهتره با غذا مصرف کنین.
ویتامین دی:
ویتامین دی محلول در چربیه و بهترین جذبش همراه با غذاهای چربه!
قرص آهن:
قرص آهن رو بهتره همراه با ویتامین ث بخورین، مثلا یک لیوان آب پرتقال یا یک لیوانی که قرص جوشان ویتامین ث توش حل کردین!
لبنیات هم جذب آهن رو مختل میکنن! پس قرص کلسیم رو با شیر نخورید!
قرص سیستین ب٦:
این قرص برای داشتن موهای پرپشت و ناخن های ضخیم عالیه!
بهتره همراه با غذا و آب فراوان خورده بشه چون قرص هاش درشته
قرص ویتامین ث:
ویتامین ث محلول در آب هستش و بهتره با معده خالی خورده بشه.
فواید مصرف پیاز خام
کاهش خطر سرطان
بهبود سلامت چشم
بهبود سلامت قلب
سلامت استخوان
تنظیم قند خون و جلوگیری از ابتلا به دیابت
کاهش خطر بروز مسمومیت غذایی
تسکین آسم، حساسیتها و آرتروز
بهبود سیستم ایمنی و درمان سرماخوردگی
افزایش اثربخشی ویتامین C در بدن
بهبود سلامت دهان
کمک به درمان تب