سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

چگونه فشار خون بالا را کاهش دهیم؟

https://s2.uupload.ir/files/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87_7mbi.jpg

چگونه فشار خون بالا را کاهش دهیم؟

روش اول: کاهش مقدار فشار خون (از ۱۷ یا ۱۸ به ۱۶ یا کمتر) خون در گردش بدن با سوزن زذن به انگست دست ها که از هر انگشت دو قطره خون خارج گردد (بنده روی فردی که خطر پارگی عروق مغزی داشت عمل کردم و نتیجه داد).

روش دوم: مصرف روغن سیاهدانه، در واقع تکنیک اورژانسی برای پایین آوردن فشار خون بالاست، اگه فشار خون بیمار شما بالا بود و خطر سکته را دارد، بلافاصله دو قطره روغن سیاهدانه در زیر زبان بیمار بچکانید و بگذارید جذب شود، سریع فشار را پایین می‌آورد.

نکته: اگر همواره فشار خون شما بالا باشد مثلا ۱۶، معنی آن این است که یا کلیه ها مشکل دارند یا عروق نیاز به پاکسازی داره یا قلب مشکل داره و...اما فشار خون برای افراد بیش از ۵٠ سال، گاهی تا ۱۶ هم مشکلی ایجاد نخواهد کرد، ولی فشار خون طبیعی ۱۲٠ بر روی ۸٠ یا همان ۱۲ بر ۸ است.

فشار خون کمتر از ۱٠ مناسب نیست و بالاتر از ۱۵ هم چنین است چنانچه فشار به ۱۸ رسید، یعنی حاد و امکان پاره شدن مویرگ مغز وجود دارد، در این حالت فرد هوشیار هم نیست

نکته دوم: نیاز است در هر خانه ای یک دستگاه فشار سنج دیجیتالی خون، که قیمتش بین یک تا دو میلیون تومان است (با باطری و گاهی با برق شهری کار می کند) در هر منزلی نیاز است همچنین دستگاه تست قند خون که قند خون طبیعی حدود ۸٠ تا ۱۲٠ باشد، که قیمتش حدود ۱۵٠ هزار تومان » م م»

اگر پنیر می خورید مطلب زیر را بخوانید:

https://s2.uupload.ir/files/%D8%A7%DA%AF%D8%B1_%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1_p0fa.jpg

اگر پنیر می خورید مطلب زیر را بخوانید: 

پنیرهای صنعتی و فروشگاهی فوق العاده سرد بوده و پنیر محلی سردیش به نسبت  کمتر است..

بنابراین حتما باید پنیر را با مصلحش میل کرد.

مصلح و گرم کننده مرطوب آن گردو است...

گرم کننده و مزه دهنده و تعدیل کننده آن سیاه دانه یا مقداری پودر زیره است.

کلید طب

سس_مایونز سنتی

https://s2.uupload.ir/files/%D8%B3%D8%B3_6x1s.jpg

سس_مایونز سنتی

مزاج, معتدل  

این سس لاغر_کننده است

مواد لازم

ارده : شش قاشق غذاخوری

سیر : یک حبه

نخود پخته : شش قاشق غذاخوری

روغن زیتون : نصف لیوان

نمک : یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز : یک سوم قاشق چای خوری

آب لیموترش تازه : یک سوم لیوان

سرکه سیب: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه

تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.

 

#رفع_غلظت_خون_و_پاکسازی_خون

#رفع_غلظت_خون_و_پاکسازی_خون

#رفع_غلظت_خون_و_پاکسازی_خون

آویشن را همراه با عناب دمکرده و روزی چند بار مصرف کنید....

عناب ده عدد

آویشن خشک یک قاشق غذاخوری

باهم در یک لیتر آبجوش دمکرده و مصرف کنید..

کلید طب